Vážení klienti,

rádi bychom Vám představili náš nový katalog poznávacích zájezdů.

Navazujeme na dlouhodobou zkušenost naší cestovní kanceláře, která existuje od roku 1992, na trhu je již po dobu 23 let a po celou dobu své existence vždy funguje k naprosté spokojenosti obchodních partnerů a klientů. Kromě působení na tuzemském trhu zajišťujeme jako subjekt pojištěný u ČPP (dle zákona o pojištění cestovních kanceláří) veškeré služby spojené s pobyty kolektivů v zahraničí.

V rámci služeb incomingové cestovní kanceláře zajišťujeme pobyty skupin zahraničních turistů v ČR (a to jak dospělých, tak i studentských), ale kromě těchto služeb naše cestovní kancelář také organizuje konference, večírky, školení, recepce a sportovní, incentivní i teambuildingové akce.

A ke všem těmto aktivitám Vám nyní s radostí nabízíme další a to organizaci pobytových a poznávacích zájezdů vhodných pro studenty ZŠ, SŠ i VŠ. K tomu v našem katalogu najdete i možnost jazykových pobytů ve Velké Británii.

Zajistíme komplexní rozsah všech služeb, tzn. od ubytování, stravy, programu, dopravy, pojištění až po využití služeb našich zkušených průvodců.

Přejeme Vám šťastnou ruku při výběru zájezdu s mnoha příjemnými a užitečnými zážitky.

Kolektiv CK D.I.R. Bohemia


Katalog poznávacích zájezdů.pdf

Všeobecné podmínky.pdf

Cestovní pojištění

Další nabízené zájezdy:

FLORENCIE - KOLÉBKA RENESANCE

1. den: odjezd z Prahy v odpoledních hodinách přes Rakousko do Itálie, noční přejezd autobusem do Florencie.

2. den: ráno příjezd do FLORENCIE, města Michelangela a rodu Medicejských, dopoledne prohlídka s místním průvodcem: Piazza della Signoria a Palazzo Vecchio, Michelangelův David, Casa Dante, Palazzo Davanzati, Bargello, Piazza Duomo, dóm, Giottova kampanila, kopule katedrály, Santa Croce. Odpoledne procházka po mostě zlatníků Ponte Vecchio, možnost návštěvy galerie Pitti nebo zahrad Boboli. Ubytování a večeře v hotelu v Montecatini Terme.

3. den: po snídani odjezd do středověkého SAN GIMIGNANA (UNESCO) s věžemi z 12.-13. století, náměstí Piazza della Cisterna se starobylými věžovými paláci, katedrála, Collegiata s freskami ze Starého i Nového zákona a nádhernými Girlandaiovými freskami v Cappella di Santa Fina, Palazzo Popolo s Museo Civico a věží Torre Grossa, pevnost Rocca, nádherné výhledy. Odpoledne návštěva PISY (UNESCO), možnost návštěvy Camposanto, dóm, baptistérium, světoznámá šikmá věž. Na závěr LUCCA, rodiště Pucciniho, centrum města na místě římského fóra, pozoruhodné náměstí Piazza Amfiteatro s domy postavenými na základech římského amfiteátru, dochované hradby, krásný románský dóm San Martino z 11. stol, kostel San Frediano v románském pisánském slohu s mozaikou na průčelí, vyhlídka z Torre Guinigi. Návrat do hotelu, večeře.

4. den: po snídani odjezd do FLORENCIE, dopoledne návštěva Galerie UFFIZI. Odpoledne možnost návštěvy baptisteria, kostela San Lorenzo a kaple Medicejských s Michelangelovými náhrobky. Na závěr panoramatický pohled na osvětlenou Florencii z nám. Piazza Michelangelo. Večer odjezd zpět přes Rakousko do ČR.

5. den: příjezd do Prahy kolem poledne.

CENA od 5.990,- Kč/student zahrnuje:
-    dopravu moderním autobusem při minimálním počtu 40 účastníků
-    2x ubytování v hotelu*** (vícelůžkové pokoje)
-    2x polopenzi
-    průvodce CK a 1x místní průvodce ve Florencii
-    pojištění CK u ČPP

Orientační ceny vstupného (sudenti):
- Florencie: Bargello - cca 2 €, Giottova kampanila - cca 3 €, kopule katedrály - cca 3 €, Santa Croce - cca 2,5 €, baptiserium - cca 2 €, kostel San Lorenzo - cca 1 €, kaple Medicejských s Michelangelovými náhrobky - cca 3 €
- San Gimignano: katedrála - cca 2 €, Torre Grossa - cca 2,5 €
- Pisa: Campostanto - cca 3 €, dóm - cca 1 €, baptistérium - cca 3 €, šikmá věž - cca 7 €





Tento web spravuje pc servis zachrana-pc.cz