Vážení klienti,

rádi bychom Vám představili náš nový katalog poznávacích zájezdů.

Navazujeme na dlouhodobou zkušenost naší cestovní kanceláře, která existuje od roku 1992, na trhu je již po dobu 23 let a po celou dobu své existence vždy funguje k naprosté spokojenosti obchodních partnerů a klientů. Kromě působení na tuzemském trhu zajišťujeme jako subjekt pojištěný u ČPP (dle zákona o pojištění cestovních kanceláří) veškeré služby spojené s pobyty kolektivů v zahraničí.

V rámci služeb incomingové cestovní kanceláře zajišťujeme pobyty skupin zahraničních turistů v ČR (a to jak dospělých, tak i studentských), ale kromě těchto služeb naše cestovní kancelář také organizuje konference, večírky, školení, recepce a sportovní, incentivní i teambuildingové akce.

A ke všem těmto aktivitám Vám nyní s radostí nabízíme další a to organizaci pobytových a poznávacích zájezdů vhodných pro studenty ZŠ, SŠ i VŠ. K tomu v našem katalogu najdete i možnost jazykových pobytů ve Velké Británii.

Zajistíme komplexní rozsah všech služeb, tzn. od ubytování, stravy, programu, dopravy, pojištění až po využití služeb našich zkušených průvodců.

Přejeme Vám šťastnou ruku při výběru zájezdu s mnoha příjemnými a užitečnými zážitky.

Kolektiv CK D.I.R. Bohemia


Katalog poznávacích zájezdů.pdf

Všeobecné podmínky.pdf

Cestovní pojištění

Další nabízené zájezdy:

ISTANBUL LETECKY

1.den: odlet z Prahy; přílet do Istanbulu v odpoledních hodinách, transfer do hotelu, ubytování. Večerní návštěva historického centra města s osvětlenými mešitami.

2.den: snídaně, návštěva čtvrti Sultanahmet. Projdete se po Hippodromu (původní římský stadión, dodnes s dochovanými 3 obelisky – Egyptským, Hadím a Zděným), navštívíte Modrou mešitu s 6 minarety a prohlédnete si Chrám Boží moudrosti – Hagia Sophia. Odpoledne prohlídka paláce Topkapi, sídla osmanských sultánů a obelisku Theodése, návštěva Yerebatanské cisterny (obrovský podzemní vodojem s 336 antickými sloupy).

3.den: snídaně, procházka podél Theodosiánských hradeb, vystavěných ve 4.století během rozkvětu Istanbulu, návštěva paláce Dolmabahce, honosného sídla sultánů, obývané od poloviny 19. století. Odpoledne prohlídka Taksimského náměstí, jednoho z nejvýznamnějších náměstí „moderního“ Istanbulu, uzlu městské hromadné dopravy a navazující obchodní třídy Istiklal Caddesi. Tato pěší třída spojuje Taksimské náměstí a Galatskou věž. Z této 70 m vysoké kamenné stavby je nezapomenutelný výhled na většinu istanbulských památek.

4. den: snídaně, dopoledne projížďka lodí po Bosporu.  Bospor je mořský průliv spojující Černé a Marmarské moře a zároveň oddělující Evropu od Asie a evropskou část Istanbulu od asijské. Výlet na Bospor se stal velkou atrakcí, neboť slibuje pohled na mnoho od sebe značně vzdálených památek.  Odpoledne návštěva Egyptského bazaru (specializuje se na koření) a Velkého bazaru – největšího istanbulského tržiště, oblíbeného zejména mezi turisty. Je tvořen tisícem obchůdků, které dohromady vytváří spletité bludiště.

5. den: snídaně, dopoledne individuální program, po obědě transfer na letiště, návrat do ČR ve večerních hodinách.


CENA od 11.300,- Kč/student zahrnuje:
- leteckou dopravu včetně tax při minimálním počtu 40 účastníků
- průvodce CK
- transfer letiště - hotel - letiště
- 4x ubytování v hotelu se snídaní (vícelůžkové pokoje)
- pojištění CK

Orientační ceny vstupného (studenti):
- Hagia Sophia: cca 10 – 25 TL (dle rozsahu prohlídky)
- Yerebatská cisterna: cca 10 TL
- Palác Topkapi: cca 25 TL (dle rozsahu prohlídky)
- Palác Dolmabahce: cca 2 – 5 TL
- Galatská věž: cca 12 TL
- Výlet lodí: cca 25 TL
 





Tento web spravuje pc servis zachrana-pc.cz