Vážení klienti,

rádi bychom Vám představili náš nový katalog poznávacích zájezdů.

Navazujeme na dlouhodobou zkušenost naší cestovní kanceláře, která existuje od roku 1992, na trhu je již po dobu 23 let a po celou dobu své existence vždy funguje k naprosté spokojenosti obchodních partnerů a klientů. Kromě působení na tuzemském trhu zajišťujeme jako subjekt pojištěný u ČPP (dle zákona o pojištění cestovních kanceláří) veškeré služby spojené s pobyty kolektivů v zahraničí.

V rámci služeb incomingové cestovní kanceláře zajišťujeme pobyty skupin zahraničních turistů v ČR (a to jak dospělých, tak i studentských), ale kromě těchto služeb naše cestovní kancelář také organizuje konference, večírky, školení, recepce a sportovní, incentivní i teambuildingové akce.

A ke všem těmto aktivitám Vám nyní s radostí nabízíme další a to organizaci pobytových a poznávacích zájezdů vhodných pro studenty ZŠ, SŠ i VŠ. K tomu v našem katalogu najdete i možnost jazykových pobytů ve Velké Británii.

Zajistíme komplexní rozsah všech služeb, tzn. od ubytování, stravy, programu, dopravy, pojištění až po využití služeb našich zkušených průvodců.

Přejeme Vám šťastnou ruku při výběru zájezdu s mnoha příjemnými a užitečnými zážitky.

Kolektiv CK D.I.R. Bohemia


Katalog poznávacích zájezdů.pdf

Všeobecné podmínky.pdf

Cestovní pojištění

Další nabízené zájezdy:

ŘÍM - TIVOLI - ORVIETO - FLORENCIE

1. den: odjezd z Prahy v odpoledních hodinách přes Rakousko do Itálie, noční přejezd autobusem do Říma.

2. den: ráno příjezd do Říma, metrem do centra, prohlídka VATIKÁNU - baziliky sv. Petra. Fakultativně možnost prohlídky Vatikánských muzeí se Sixtinskou kaplí a kopule baziliky sv. Petra. Poté prohlídka Andělského hradu, barokních skvostů na Piazza Navona a Pantheonu. Ubytování v okolí Říma, večeře.

3. den: po snídani odjezd do Říma, metrem do centra. Prohlídka ANTICKÉHO ŘÍMAKoloseum, Forum Romanum a Kapitol. Odpoledne pokračování prohlídky: bazilka sv. Petra v Řetězech, Piazza Venezia s památníkem Viktora Emanuela II., Fontána di Trevi, Španělské náměstí... Návrat na ubytování, večeře.

4. den: po snídani odjezd do TIVOLI – prohlídka jedinečného antického komplexu – sídla císaře Hadriána: Villy Adriana. Odpoledne návštěva kouzelného středověkého městečka vybudovaného na skále – ORVIETA. Původně etruské město, kde je zachována nekropole a studna, dále si prohlédneme Etruské muzeum a honosnou katedrálu ze 13. století. Ubytování a večeře v hotelu v Montecatini Terme nedaleko Florencie.

5. den: po snídani odjezd do FLORENCIE, dopoledne prohlídka historických památek s místním průvodcem: Santa Croce, nám. Signoria s palácem Vecchio a slavným Davidem od Michelangela, Dantův dům, Bargello, dóm St. Maria del Fiore, Baptisterium, kostel San Lorenzo či známý most zlatníků Ponte Vecchio. Odpoledne volný program, možnost návštěvy galerie Uffizi (nutno rezervovat). Na závěr panoramatický pohled na osvětlenou Florencii z nám. Piazza Michalangelo. Večer odjezd zpět přes Rakousko do ČR.

6. den: příjezd do Prahy kolem poledne.


CENA od 6.890,- Kč/student zahrnuje:
-dopravu moderním autobusem při minimální počtu 40 účastníků
-3x ubytování v hotelu*** (vícelůžkové pokoje)
-3x polopenzi (snídaně a večeře v hotelu)
-průvodce CK
-polodenní prohlídka Florencie-místní průvodce
-vstupné zdarma do modře označených objektů
-jízdné po Římě v uvedeném rozsahu
-pojištění CK





Tento web spravuje pc servis zachrana-pc.cz