Vážení klienti,

rádi bychom Vám představili náš nový katalog poznávacích zájezdů.

Navazujeme na dlouhodobou zkušenost naší cestovní kanceláře, která existuje od roku 1992, na trhu je již po dobu 23 let a po celou dobu své existence vždy funguje k naprosté spokojenosti obchodních partnerů a klientů. Kromě působení na tuzemském trhu zajišťujeme jako subjekt pojištěný u ČPP (dle zákona o pojištění cestovních kanceláří) veškeré služby spojené s pobyty kolektivů v zahraničí.

V rámci služeb incomingové cestovní kanceláře zajišťujeme pobyty skupin zahraničních turistů v ČR (a to jak dospělých, tak i studentských), ale kromě těchto služeb naše cestovní kancelář také organizuje konference, večírky, školení, recepce a sportovní, incentivní i teambuildingové akce.

A ke všem těmto aktivitám Vám nyní s radostí nabízíme další a to organizaci pobytových a poznávacích zájezdů vhodných pro studenty ZŠ, SŠ i VŠ. K tomu v našem katalogu najdete i možnost jazykových pobytů ve Velké Británii.

Zajistíme komplexní rozsah všech služeb, tzn. od ubytování, stravy, programu, dopravy, pojištění až po využití služeb našich zkušených průvodců.

Přejeme Vám šťastnou ruku při výběru zájezdu s mnoha příjemnými a užitečnými zážitky.

Kolektiv CK D.I.R. Bohemia


Katalog poznávacích zájezdů.pdf

Všeobecné podmínky.pdf

Cestovní pojištění

Další nabízené zájezdy:

ADVENT A ČERTOVKÝ REJ V HORNÍM RAKOUSKU

1. den: odjezd z Prahy časně ráno, vánoční město ŠTÝR, jedno z nejkrásnějších středověkých historických měst, plné betlémů a vánočních ozdob: Christkindl – světový unikát - Ježíškův poštovní úřad, různé betlémy včetně největšího na světě a plovoucích betlémů na vorech, pohádková jízda vánočním světem, největší evropská sbírka vánočních ozdob. STEINBACH, obří adventní kalendář na náměstí, betlémy, odjezd na ubytování v oblasti Solné komory.

2. den: SALZBURG - prohlídka Mozartova města, v němž si vychutnáme adventní atmosféru blížících se Vánoc – romantický adventní trh na nádvoří arcibiskupského zámku v Hellbrunn, nejkrásnější vánoční „Ježíškův trh“ v srdce starého města před Dómem či další půvabný trh na nádvoří před zámkem Mirabell. Odpoledne čertovský rej na nádvoří pevnosti Hohensalzburg a poté čertovský průvod vyzdobenými uličkami historického centra města. Večer odjezd zpět do ČR, návrat do Prahy v nočních hodinách.


CENA od 2.290,- Kč/student zahrnuje:
- dopravu autobusem při minimálním počtu 40 účastníků
- 1x ubytování v mládežnické ubytovně
- 1x snídaně
- průvodce CK
- pojištění CK


V rakouských Alpách již po 400 – 500 let chodí v čase kolem sv. Mikuláše lesní nebo koňští čerti, zvaní krampusové. Tradice, kdy se z otce na syna dědí staré vyřezávané dřevěné masky a kdy mladí chlapci oblékají zvířecí kůže, nasazují masku, přivazují na sebe obří zvonce a koňskými žíněmi trestají hříšníky, přitahuje každoročně desetitisíce turistů na tzv. krampuslaufy. Velké krampuslaufy – průvody desítek čertovských družin předcházejí každoročně stovkám malých krampuslaufů, které probíhají po celém Rakousku. Nejdivočejší bývají tradičně čertovské běhy v Tyrolsku a také v Solnohradsku, směrem k Vídni se mírní. Horno a dolnorakouské a vídeňské probíhají celkem pokojně a lze je doporučit i rodinám s dětmi.





Tento web spravuje pc servis zachrana-pc.cz